dimecres, 30 d’octubre de 2013

MUSICOTERÀPIA a MANRESA

VIATGES A TRAVÉS DE LA MÚSICA

Viatges a través de la música és una activitat que es basa en la capacitat evocadora de la música. 

Es pretén trencar amb la rutina del dia a dia i dedicar un temps per nosaltres on podrem viatjar al nostre interior guiats per la música.

Es comença amb una petita relaxació, per passar a una introducció al viatge a realitzar, realitzarem l’audició de la música i per acabar podem compartir en grup la nostra experiència.

El disseny, programació i direcció és a càrrec d’en David Campos, psicòleg, Psicoterapeuta Breu Estratègic i Musicoterapeuta.

Properes activitats:


A MANRESA: TORNEM A COMENÇAR EL CICLE DE VIATGES A TRAVÉS DE LA MÚSICA... CADA DUES SETMANES 2 SESSIONS MATÍ I VESPRE
Resum d'Activitats Realitzades:

DIJOUS 17 Octubre - 10h i 19 h:Resum del viatge Matí:


Aquest matí ens hem reunit per finalitzar el cicle de 12 viatges a Través de la música. Amb la proposta de vibracions vocals harmòniques, de bols de cristall i tibetans. Desprès de realitzar l'habitual relaxació, hem fet un recorregut que recorda i sintetitza la resta dels viatges. També hem fet l'audició. Més tard hem compartit entre tots les nostres experiències; la de sentir com si ens fessin un escànner que va recorrent des de la part baixa del tronc al damunt del cap, veure un home savi que ens avisava de l'alarma, passar del desert a una zona selvàtica, veure'ns envoltats d'una planta i del mar que ens guareix. També alguns participants van aprofitar per centrar-se en les tasques que havien de realitzar i tenir noves idees de com afrontar-les. Alguns han aprofitar l'estona per descansar profundament i recuperar forces desprès de setmanes d'esforços. D'altres han pogut tenir experiències i viatges extraordinaris com veure el mar al revés i als peixos vivint a l'aire o veure i sentir el patiment del món, a part d'experimentar l'absència del temps. Altres han pogut experimentar com es transformaven en llum i vibració i també han vist una escena on entraven a una sala per una catifa lila plena de savis, mestres o deus.

Per acabar ens hem acomiadat de tots i ens hem felicitat per haver acabat el cicle dels 12 viatges.

Es recorda que aquesta tarda tindrà lloc la segona sessió a les 19 h. Us espero a tots.

A més a més heu de saber que tornarem a programar els viatges a través de la música a MANRESA pel qui vulgui fer-los un altre cop o començar de nou.

Fins desprès!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada